dimecres, 11 de juny del 2014

TALLER d'edició de la VIQUIPÈDIA, l'enciclopèdia de contingut lliure que tothom pot millorar: 17 de juny

Què és la Viquipèdia?
La Viquipèdia és una enciclopèdia elaborada col·laborativament per alguns dels seus propis lectors. Un munt de gent està constantment millorant la Viquipèdia, realitzant-hi milers de canvis cada hora que s'enregistren íntegrament en els historials de cada article i a la pàgina de canvis recents. Els canvis inadequats són desfets ràpidament.

Com pots ajudar-hi?
No tinguis por de modificar els articles!. Qualsevol pot modificar-los, i t'encoratgem que modifiquis de valent! Cerca quelcom que es pugui millorar i millora-ho: per exemple, la correcció de faltes d'ortografia o de gramàtica, la millora de la redacció, l'ampliació de contingut o la millora de referències. Recorda que no espatllaràs pas la Viquipèdia. Totes les edicions es poden revertir, arreglar o millorar. Així que endavant, ajuda'ns a fer de la Viquipèdia la millor font d'informació d'Internet! Llança-t'hi!

Taller d'edició a la Biblioteca de la Palma
Dimarts 17 de juny vindrà l'Àlex Hinojo, expert editor i responsable de projectes d'Amical Wikimedia, organització guardonada recentment amb el Premi Nacional de Cultura 2014. Tindrem l'oportunitat d'aprendre amb poca estona les bases per començar a afegir contingut i contribuir a la difusió del coneixement.
Ja podeu fer la vostra inscripció a: http://www.konfraria.org/viquipedia/

Les biblioteques públiques de Catalunya col·laboren en la difusió i la creació de nous continguts a la Viquipèdia.

Emissió del "Telenotícies Vespre" corresponent al dilluns 21 de gener de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada