dimecres, 14 d’octubre del 2020

Biblioteca non-stop

La pandèmia increïble que estem vivint ens ha obligat a fer alguns canvis per garantir la seguretat: hem canviat la distribució de les taules, hem suprimit temporalment l'espai infantil, vetllem pel respecte de les mesures sanitàries, posem els llibres en quarantena, hem suspès la programació d'activitats com l'hora del conte i els tallers... Intentem adaptar-nos a la situació de cada moment per continuar donant els serveis bibliotecaris de la millor manera possible. 

Així doncs, continuem obrint les portes als usuaris en l'horari habitual, continuem oferint el servei de préstec de llibres, continuem donant assessorament bibliogràfic, continuem donant suport als internautes, i continuem oferint una de les nostres activitats culturals estrella: el Club de lectura.

CLUB DE LECTURA: Anatomia de les distàncies curtes, de Marta Orriols:     Lectura: Anatomia de les distàncies curtes, de Marta Orriols Tertúlia: Dimecres 28 d'octubre, a les 21:30 h. Informació: aquí...

Esperem que aviat recuperem la veritable normalitat i així puguem tornar a programar totes les activitats i sentir-nos més lliures.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada