divendres, 25 d’abril del 2014

Imatges de la Diada de Sant Jordi

Club de lectura amb l'autora.
A la Biblioteca vam començar a celebrar la diada ben aviat, a la vigília, amb una tertúlia del Club de lectura ben especial. Vam gaudir de la companyia de l'autora Carme J. Huertas, que va compartir amb nosaltres la seva manera d'entendre el món. Moltes gràcies, Carme!
L'endemà al matí, dia de Sant Jordi, vam muntar la paradeta per oferir un taller de punts de llibre als nens i nenes de l'escola El Solell. Ens ho vam passar molt bé amb ells, que són uns grans artistes!
A la tarda vam estar al Biblio-outlet, una parada de llibres de segona mà. Són llibres en molt bon estat que ens arriben a la Biblioteca, però que no ens podem quedar per manca d'espai. La major part els tenim duplicats. Els posem a la venda amb un preu simbòlic i amb la recaptació comprem alguna novetat que ens falta. L'ambient a la plaça Cervantes era fantàstic, amb diferents actuacions a l'escenari, amb diverses paradetes, amb una temperatura ideal...
Taller al pati del Solell.
I també va ser el dia del lliurament de premis del concurs El lector de l'any. En aquesta tercera edició vam entregar els diplomes a 23 participants que en total s'han llegit 186 llibres. Déu n'hi do!
Però els que han obtingut el títol de LECTOR DE L'ANY han estat:
1a Categoria (1r i 2n de primària): Dafnne Garnés
2a Categoria (3r i 4t de primària): Carla Aguirre
3a Categoria (5è i 6è de primària): Agustín Meza
MOLTES FELICITATS A TOTS I TOTES!
Lliurament de premis EL LECTOR DE L'ANY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada