dilluns, 28 de febrer del 2022

Comiat i gràcies

Benvolguts companys, col·laboradors i amics,

He treballat a l’Ajuntament de la Palma de Cervelló durant més de 27 anys, primer com a auxiliar i des del 2006 com a tècnica de Cultura. He fet la meva feina amb entusiasme i de la manera més professional que he sabut. Em sento orgullosa de la tasca que he fet, especialment al capdavant de la Biblioteca, intentant donar el millor servei possible, sovint amb ben pocs recursos.

Al·legant motius econòmics, l’Ajuntament ha acomiadat l’auxiliar de biblioteca que treballava a les tardes, i ha fet un decret per obligar-me a treballar en jornada partida de matí i tarda. Com molts de vosaltres sabeu, sóc mare monoparental amb tres filles al meu càrrec, circumstàncies que m’impedeixen treballar en l’horari imposat. Malgrat haver-ho exposat reiteradament als membres de l’equip de govern, no han volgut tenir-ho en compte.

Per això marxo, obligada, amb molta pena de deixar la Biblioteca i els usuaris, on he dipositat tants afectes, però amb l’esperança de començar un nou camí amb menys pedres on poder refer-me del maltracte rebut.

Us dono les gràcies a tots, usuaris, col·laboradors i amics, per contribuir durant tan de temps amb la Biblioteca a l’enriquiment cultural de la Palma.

Les crisis són oportunitats, però sovint s’emporten per davant els més vulnerables, com ara la Cultura i les dones i mares treballadores.

Fins aviat,

Esther Ximénez
Tècnica de Cultura
Ajuntament de la Palma de Cervelló
Biblioteca Municipal de la Palma
Plaça Cervantes 4
08756 La Palma de Cervelló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada