dimarts, 1 de juny del 2021

Presentació de Tòquio al cor, de Jorge Gamero

Divendres 11 de juny, a les 19h, tindrà lloc la presentació de la novel·la Tòquio al cor, de l'escriptor Jorge Gamero. La presentació anirà a càrrec del palmarenc i lector entusiasta, Andreu Pelegrín.

Tòquio al cor és una novel·la per a joves. De què va? Dissabte, 7 de setembre de 2013. El COI es reuneix a Buenos Aires, cau la candidatura de Madrid per a la celebració dels Jocs Olímpics de 2020 i guanya la de Tòquio. En Joan, un noi que aleshores té catorze anys, veu el veredicte per televisió amb la seva família, des del sofà de casa. En aquest moment, decideix que vol participar en aquells jocs. (https://www.jollibre.com/libro/toquio-al-cor).

Un llibre especialment aconsellable per a joves esportistes, que massa vegades han hagut de submergir-se en lectures carregades de pseudopsicologies existencials mancades d'interès per a aquesta tipologia de lectors. Deixeu que gaudeixin d'en Joan, de les seves curses i de l'amor per l'Anna, i d'un final que no per ser molt americà no és desitjat. (https://www.clijcat.cat/faristol/llibre-cercat/Toquio-al-cor-&llibre=3579)

Tòquio al cor

Escriptor/a: GAMERO, Jorge

Lloc: Madrid

Editorial: Santillana

Col·lecció: Jollibre

Pàgines: 208

Any: 2019

ISBN: 978-84-16661-84-8

Edat: a partir de 14 anys
http://gamerojorge.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada